Integritetspolicy

Välkommen till Bästitester.se! Att skydda din integritet är väldigt viktigt för oss. Denna integritetspolicy beskriver hur vi hanterar information om våra besökare och hur vi skyddar deras personuppgifter.

Information som samlas in

På Bästitester.se samlar vi inte in personuppgifter direkt från våra besökare, eftersom vi inte använder verktyg som Google Analytics. Vår webbplats är utformad för att tillhandahålla värdefull information utan att behöva samla in eller lagra personliga data.

Affiliatelänkar

Vi använder affiliatelänkar på vår webbplats. När du klickar på en av dessa länkar och gör ett köp hos den anslutna återförsäljaren, kan vi erhålla en provision för detta. Det är viktigt att notera att användningen av affiliatelänkar inte innebär att vi samlar in eller sparar personuppgifter från våra besökare. Dock kan den tredje part som webbplatsen länkar till samla in information enligt deras egen integritetspolicy. Vi märker ut sidor där affiliatelänkar finns.

Kontaktformulär

Om du kontaktar oss via mail eller mail kontaktformulär för att komma i kontakt med oss, uppmuntrar vi besökare att inte inkludera personuppgifter i sina meddelanden. All kommunikation som sker via kontaktformuläret och mail behandlas med högsta konfidentialitet, och alla meddelanden raderas efter att de har behandlats. Det vill säga svarats på.

Hur vi skyddar din information

Vi vidtar lämpliga åtgärder för att skydda vår webbplats och våra besökare mot obehörig åtkomst. Våran webbplats skyddas bland annat med ett ssl certifikat.

Dina rättigheter

Som besökare har du rättigheter gällande din information. Detta inkluderar rätten att begära tillgång till eventuella personuppgifter vi har om dig, samt rätten att begära rättelse eller radering av dessa uppgifter.

Externt innehåll integrerat på vår webbplats

Vissa sidor på vår webbplats kan inkludera integrerat material från externa källor, såsom videosekvenser (tex YouTube). När du interagerar med detta material, är upplevelsen jämförbar med att direkt besöka den externa källans webbplats.

Dessa externa plattformar har möjlighet att samla information om dig, tillämpa cookies, implementera ytterligare tredjepartsspårning och observera din interaktion med det integrerade innehållet. Detta inkluderar även att spåra dina interaktioner med innehållet ifall du har ett konto hos dem och är inloggad.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker denna sida för att hålla dig informerad om eventuella uppdateringar.

Kontaktinformation

Om du har några frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy eller behandlingen av personuppgifter, vänligen kontakta oss via eventuellt tillgängligt kontaktformulär på vår webbplats.


Senast uppdaterad: 15 mars, 2024